pátek 6. května 2016

Pub u Dvou přátel

Hospůdka na Táboře se skvělým výběrem piv, tím nejroztomilejším psím maskotem a dokonalou studenou kuchyní? Ano! Myslím tím Pub U Dvou přátel :) 





Pub U Dvou přátel se otevřel koncem léta roku 2014. Od té doby prošel povedenou rekonstrukcí a na šesti pípách se vystřídala spousta a spousta super piv. Je to místo, které má svoji duši, příjemnou obsluhu, jednu z nejlepších nabídek studené kuchyně v Brně a teď už i pěknou zahrádku. 


Já třeba nejsem zrovna odborník na tvrdý alkohol, ale každý máme rádi něco a je potřeba se obklopovat lidmi, co vás nějak obohacují, takže od svých zkušenějších kamarádů s mlsnými jazýčky vím, že i výběr rumů a whiskey je U Dvou přátel skvělý. Kdo má rád pálenky, určitě ho potěší výběr z lihovaru Žufánek.


Ke dvěma přátelům nemusíte jen na pivo (slivovici, rum, whiskey, ... ). Je libo koncert nebo řízenou ochutnávku některého z minipivovarů? Není problém. Jen si, prosím vás, z důvodu malé kapacity zamluvte včas lísky, já se třeba na poslední degustaci, na kterou jsem chtěla jít, nedostala ... kdo pozdě chodí .. vždyť to znáte, ne? :)


Podnik má i velice slušnou pivotéku, takže si můžete odnést domů zásoby na domácí popíjení u filmů nebo třeba k nedělnímu gulášku. Pro aktuální nabídku na čepu, chystané akce a fotky nakládajících se hermošů a mopsíka Butche ve všech možných polohách, sledujte přátelův facebook


Jo a mimochodem .. jednoho ze dvou zakládajících přátel teď najdete v JBM Brew Lab Pubu na Grohové, ale o téhle ejlové parádě zase příště :)


U Dvou přátel Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Žádné komentáře:

Okomentovat